PÉNZ 7

friss Friss hírek

2023. március 8-án a PÉNZ 7 „Gondolkozz és Vállalkozz!” témában Tüske Péter, a  J&J Center Kft. tulajdonos ügyvezetője előadást tartott a 9. g, 10. d, 11. d, 12.c és 13.GI tanulóinak. Az előadás során bemutatatta logisztikai családi vállalkozását, a vállalkozói lét előnyeit, hátrányait, vállalkozási ötleteket ajánlott. A tanulóknak tetszett az előadás. Köszönök Tüske Péter vállalkozónak az előadását.

2023. március 9.-én az iskolánk kémia és biológia iránt érdeklődő tanulói meglátogatták a MOLAR Chemicals Kft. Halásztelken. A látogatás során megtekintettük a gyártó üzemet, a raktárakat, a laboratóriumban kísérletet végezhettek a diákok. A tárgyalóban két videót tekinthettünk meg a vállalkozásról.

Másnap a 11.d osztály vállalkozói ügyintéző csoportja látogatta meg a vállalkozást. A tanulóknak Sira Krisztina gazdasági vezető tartott előadást a vállalkozás gazdasági jellemzőiről, költségeiről, bevételeiről, készletgazdálkodásáról, adózásáról, beruházásairól valamint videót vetített a vegyi üzemről. A gyár raktárait megtekintették a tanulók. Mindkét csoportnak tetszett a látogatás, új ismereteket szereztek. Köszönjük a MOLAR Chemicals Kft. vezetőségének a vállalkozásuk bemutatását és az ajándékokat.