Alapfokú Művészeti Iskola Terítési és tandíj befizetése 2020-2021

Utalásos befizetés
Közleménybe kerülő információk: BK – AMI – Gyermek neve-tanszak (ok) megnevezése + hangszerbérlés (ha van kölcsönzött hangszer)
Számlaszám:10918001-00000003-75330007
Utalásos befizetés határideje: szeptember 28 hétfő.

Készpénzes befizetés.
Helye: II. Rákóczi F. u 17. Kollégium földszint. Főpénztár.
Hétfőtől-csütörtökig 10.00-tól 15.00-ig.
A jelenlegi pandémiás helyzetet szem előtt tartva csak azok válasszák a készpénzes befizetést, akik az utalást semmilyen körülmények között nem tudják megoldani!


A főpénztárba a befizetés alatt védőmaszk használata kötelező!
Terítési és tandíjak összege 2020-2021
Térítési díj: 7500 ft /félév (főszakja után fizetendő)
Tandíj: 9000 ft / félév. (főszak mellett választott további szakok. Pl: képzőművészet, néptánc után fizetendő.
Hangszerkölcsönzési díj: 4000 ft/félév.

Tóth Ákos
Intézményegység-vezető

Tanévnyitó az Alapfokú Művészeti Iskolában

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

2020. szeptember 07-én (hétfőn) 17.00-kor kerül sor a tanévnyitó ünnepély megtartására a Bocskai István Református Oktatási Központ Alapfokú Művészeti Iskolájában.

Helyszíne: Bocskai középiskola belső zárt udvara.

Maszk használata az udvaron ajánlott, de nem kötelező.

Nem léphet az iskola területére, így nem vehet részt a tanévnyitón az a tanuló, aki (vagy a vele közös háztartásban élő személy) 2020. augusztus 17. után külföldön tartózkodott. Mindez a zöld minősítésű országokra is vonatkozik.

Tóth Ákos

Intézményegység-vezető

Halásztelek 2020. 09. 03.

Járványügyi szabályok a Bocskai Alapfokú Művészeti Iskolában

A nevelőtestület döntése nyomán az intézmény látogatásának különös szabályai:

• Nem léphet be az intézmény területére az a pedagógus, munkavállaló illetve tanuló és szülő, aki a megelőző 2 hét során külföldön járt, függetlenül az ország besorolásától, illetve az elvégzett tesztek eredményétől.

• Nem látogathatja az intézményt az a pedagógus, munkavállaló illetve tanuló és szülő, aki betegség tüneteit észleli szervezetében és/vagy lázas.

• Az intézménybe történő első belépéskor naponta kötelező a bejáratnál található fertőtlenítőszer használata.

Teendő az intézmény területén észlelt tünetek (megbetegedés) esetén:

• Amennyiben a tanuló maga észleli a betegség tüneteit, köteles jelezni azt az első adandó alkalommal az iskola valamely pedagógusának.
• A megbetegedés tüneteinek észlelése esetén a tanuló elkülönítése a hold utca 8 alatti épület földszinti csoportszobájában történik.
• Az elkülönített tanuló környezetében mindenki köteles maszkot viselni.
• Az iskola titkársága értesíti egyrészt az iskolaorvost, aki meghatározza a további teendőket, másrészt a szülőket, akik kötelesek gyermekük hazaszállításáról gondoskodni.

Halásztelek 2020. 09. 01.

Tóth Ákos

Intézményegység-vezető

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Az alapfokú művészeti iskola a következőképpen alakítaná ki az otthoni távoktatás gyakorlatát ebben a rendkívüli helyzetben.
A hangszeres tanárok a következő két napban (03.17-18) felveszik a kapcsolatot Önökkel szülőkkel. Ezt elsősorban email-en keresztül, vagy más online felületet használva fogják először megpróbálni. Ha ez a kapcsolatfelvétel nem sikerülne, telefonon fogják Önöket megkeresni. Az egyéni egyeztetés folyamán kialakítják Önökkel azt a módszert, ami legalkalmasabb a főtárgyi órák megtartására. (online formák-skype, vagy videók oda-vissza küldése)
Azon a napon mikor gyermeküknek főtárgyi órája lenne, fog bejelentkezni tanára az előre leegyeztetett időpontban. A feladatokat, gyakorlandó darabokat a következő főtárgy óráig lesz lehetőségük elsajátítani. Ez lehet csak egy részlete a megtanulandó műnek, vagy akár egy technika elsajátítása, ami szorosan kapcsolódik a darabhoz. A fő célunk, hogy az otthoni gyakorlás folyamata megvalósuljon. Ezeknek az alkalmaknak digitális nyomát szeretnénk létrehozni. Ezt elsősorban annak a ténynek az igazolására miatt, hogy az órát megtartotta a pedagógus kolléga. Természetesen ehhez szóbeli hozzájárulásukat fogjuk először kérni.
A szolfézs órák tekintetében is először egy kapcsolatfelvétel fog történni a következő két napon. Azokon a napokon mikor szolfézs órája lenne gyermeküknek reggel 10 óráig fogjuk elküldeni az adott anyagot, amit a következő alkalommal ellenőriznénk is. Gyakorló feladatsorokban, zenei kvízekben, és egyéb játékosabb megoldásokban gondolkodunk. Ezeket a jelentkezési lapokon feltüntetett email címekre fogjuk elküldeni.
Arra kérném Önöket, hogy segítsék munkánkat, a kezdeti kapcsolatfelvételt. Célunk hogy gyermekeik zenei képzésébe ne történjen érezhető törés. Bármilyen jellegű problémájuk, vagy gyakorlati nehézségük adódik a fent leírtakkal kapcsolatban állok rendelkezésükre a muveszetoktatas@bocskai.halasztelek.hu email címen.

Tisztelettel: Tóth Ákos
Intézményegység-vezető

2020. március 16.